Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ανακατεύουμε σε ένα μπόλ όλα τα υλικά φτιάχνουμε μία ζύμη… την αφήνουμε για 8 με 10 λεπτά και μετά πλάθουμε κορδόνια σε πάχος ενός δαχτύλου περίπου… που φροντίζουμε να είναι και ίσα σε μέγεθος για να ψηθούν σωστά όλα μαζί στον ίδιο χρόνο. (= Γίνονται περίπου 20 κομμάτια)...