Ρολά από λαυράκι με ρόκα και γραβιέρα Κρήτης

Ρολά από λαυράκι με ρόκα και γραβιέρα Κρήτης

Από την ιστοσελίδα
https://www.botrini.gr/
Συγγραφέας
Ettore Botrini
Παίρνουμε τη ρόκα, την πλένουμε, την ψιλοκόβουμε και τη βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε μέσα το τυρί, λίγο ελαιόλαδο, πιπέρι και ανακατεύουμε. Παίρνουμε τα φιλέτα ψαριού, τα αλατοπιπερώνουμε και απλώνουμε επάνω λίγο από το μείγμα με τη ρόκα. Στη συνέχεια τα ρολάρουμε βάζοντας...