Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C.Χτυπάμε τα ασπράδια σε σφιχτή μαρέγκα.Χτυπάμε στο μίξερ τους κρόκους με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν. Σε άλλο μεγάλο μπολ χτυπάμε μόνη της τη μαργαρίνη.Προσθέτουμε το μείγμα των κρόκων και συνεχίζουμε το χτύπημα.Ρίχνουμε το αλεύρι με το...