Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ετοιμάζετε το σπανάκι. Σε μια μέτρια κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τα ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια. Μόλις σοταριστούν ελαφρά ρίχνετε ωμό το σπανάκι, προσθέτετε 1 νεροπότηρο νερό, σκεπάζετε τη κατσαρόλα και το αφήνετε να μαραθεί. Μετά από λίγο το...