Γλώσσα τηγανιτή με σπανάκι και άγριο ρύζι

Γλώσσα τηγανιτή με σπανάκι και άγριο ρύζι

Από την ιστοσελίδα
http://www.eliasmamalakis.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Ετοιμάζετε το σπανάκι. Σε μια μέτρια κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τα ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια. Μόλις σοταριστούν ελαφρά ρίχνετε ωμό το σπανάκι, προσθέτετε 1 νεροπότηρο νερό, σκεπάζετε τη κατσαρόλα και το αφήνετε να μαραθεί. Μετά από λίγο το...