Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 175 – 180ο C και βουτυρώνετε με φόρμα του κέικ μικρή, με τρύπα στη μέση. Εναλλακτικά τοποθετείτε χαρτάκια στις 12 υποδοχές ενός ταψιού ειδικό για μάφινς.Χτυπάτε σε μπολ με μίξερ χειρός το βούτυρο με τη ζάχαρη να αφρατέψουν και προσθέτετε σταδιακά τα...