Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Ξεπλένετε το κοτόπουλο και το στραγγίζετε καλά.Λιώνετε το βούτυρο σε κατσαρόλα και το αφήνετε να κάψει. Βάζετε το κοτόπουλο μέσα και το τηγανίζετε για 15 λεπτά, να ροδίσει και από τις 2 πλευρές.Σκεπάζετε και το αφήνετε να ψήνετε με τους χυμούς του για άλλα 10 λεπτά.Προσθέτετε τα...