ΤΑΡΤΑΡ ΑΠΟ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΦΟΥ
Βιβλίο Συνταγών
Tips
Εγκυκλοπαίδεια
Αναζητήστε συνταγές
Τυχαία αναπαραγωγή
Το Tip της ημέρας
Καλύψτε το φρεσκοκομμένο αβοκάντο με λεμόνι για να μην ωριμάσει γρήγορα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ταρτάρ από τόνο και τόφου
Επιστροφή
Από την ιστοσελίδα
https://xrysessyntages.com/
Συγγραφέας
Χρυσές Συνταγές
Βήμα 1 Μ’ ένα πιρούνι τεμαχίζετε όλα τα υλικά και αλείφετε σε φρυγανισμένο ψωμί ολικής άλεσης.
Διαβάστε όλη τη συνταγή
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΜΟΥ