Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Ανακατεύουμε τη μερέντα με το γιαούρτι προσθέτουμε το αλεύρι και σε βουτυροαλευρωμενη φόρμα ψήνουμε στους 160 για 40'-45' Ανακατεύουμε τη γκαναζ και απλώνουμε από πάνω αφού κρυώσει το κέικ και το ξεφορμάρουμε.Η καθε αυτού συνταγή είναι του Άκη Πρεντετζικη με τη διαφορά ότι...