Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Χτυπήστε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει το μίγμα και ρίξτε μετά τα αυγά, το γάλα, το ξύσμα πορτοκαλιού, το μπέικιν πάουντερ και τη βανίλια.Ρίξτε το αλεύρι σταδιακά, σε μικρές ποσότητες, και ζυμώστε με απαλές κινήσεις. Σκεπάστε με μεμβράνη τροφίμων και αφήστε...