Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Αλευρώνουμε τις φέτες από το κότσι, τις περνάμε ελαφρά από το τηγάνι και τις στρώνουμε σε γάστρα.Αλλάζουμε το λάδι στο τηγάνι μας και σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά το κρεμμύδι και το σκόρδο.Σβήνουμε με το κρασί.Προσθέτουμε τις ντομάτες τριμμένες, τον κύβο, αλάτι και πιπέρι (αν...