Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ρίξτε στη ζάχαρη, το λάδι και ξύσμα. Χτυπάμε μέχρι να αναμειχθεί καλά. Αργά ξεκινήστε να βάζετε το αλεύρι μέχρι να σχηματιστεί μια πολύ μαλακή ζύμη. Βγάλτε τον στον πάγκο της κουζίνας και ζυμώστε πολύ ελαφρά προσθέτοντας επιπλέον αλεύρι εάν χρειάζετε *. Η ζύμη είναι έτοιμη όταν...