Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Το ριζότο,γίνεται συνήθως σε 20-25 λεπτά για να γίνει.Ετοιμαζουμε τα υλικά μας, κόβουμε τα μανιτάρια και τα βάζουμε στην κατσαρόλα με το λάδι και την μία κουταλιά βούτυρο.Όταν σωταριστουν τα μανιταρια και μείνουν χωρίς υγρά, τα βγάζουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.Στην ίδια...