Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 150 °c. Σε κατσαρολάκι, σε πολύ χαμηλή φωτιά λιώνουμε το βούτυρο. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε αμέσως την κουβερτούρα. Ανακατεύουμε και αφήνουμε στην άκρη το μείγμα να κρυώσει.Με μίξερ χειρός χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη για 5 λεπτά...