Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Λαχταριστά και μυρωδάτα κριτσίνια για όλη την οικογένεια με απαλή γεύση Ανακατεύετε το αλεύρι με το μπέκιν πάουντερ, το βάζετε στο μίξερ. Προσθέτετε το βούτυρο σε κομμάτια, το αυγό και το τυρί.Ζυμώνετε καλά, ώστε να δημιουργηθεί μια λεία ζύμη, προσθέτετε αλάτι, πιπέρι, σκόρδο...