Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Αυτό το ρολό το θυμάμαι από τότε που ήμουν παιδί καθώς η μητέρα μου το ετοίμαζε κατά βάση τα καλοκαίρια και το καταβροχθίζαμε κρύο και δροσερό, γαρνιρισμένο με τον άνηθο και τα τραγανά αλατισμένα φιστίκια! Αυτήν την φορά το ετοιμάζω για τις γιορτές (με λίγο ρόδι για γαρνιτούρα)...