Φαρφάλες με βότκα και σολομό γαρνιρισμένες με μπρικ

Φαρφάλες με βότκα και σολομό γαρνιρισμένες με μπρικ

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Σε μία κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό βράζετε τις φαρφάλες αλ ντέντε και τις σουρώνετε.Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνετε καλά το βούτυρο. Ρίχνετε μέσα τις φαρφάλες και τη βότκα, έπειτα τα κομματάκια του σολομού και πιπερώνετε καλά. Ανακατεύετε τα υλικά σε μέτρια φωτιά για...