Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Εύκολη και γρήγορη φρουτοσαλάτα με φρούτα εποχής Σε μια κατσαρόλα ανακάτεψε τη ζάχαρη με το νερό μέχρι να πάρουν βράση.Συνεχίστε το βράσιμο για 1 λεπτό να λιώσει τελείως η ζάχαρη και κατέβασε από τη φωτιά.Προσθέστε το βασιλικό και το ξύσμα λάιμ και ανακατέψτε καλά. Αφήστε το...