Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Αν ο κιμάς μας έχει πολλή σάλτσα, τον βάζουμε σε μέτρια φωτιά να απορροφήσει τα υγρά του.Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C.Βουτυρώνουμε την ταρτιέρα και στρώνουμε τη σφολιάτα στη βάση της και ως ψηλά στα τοιχώματα. Την τρυπάμε με πιρούνι.Απλώνουμε τον κιμά, τον μαϊντανό και...