Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Μια μικρή λιχουδιά που πιάνεται με το χέρι, τρώγεται σε δυο μπουκιές και είναι τόσο νόστιμη, που κανένας δεν σταματά σε ένα μόνο κομμάτι. Γι’ αυτό αν έχετε καλεσμένους στο σπίτι φτιάξετε σίγουρα διπλάσια ποσότητα.
Υλικά (για 20 περίπου)
Για τη ζύμη σου:
100 γρ. (6 ½...