Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Αλείψτε τις φέτες του ψωμιού με λίγο βούτυρο και ψήστε στο γκριλ στους 200º C για λίγα λεπτά.Παράλληλα ετοιμάστε την μπεσαμέλ: Βάλτε στην κατσαρόλα το βούτυρο και όταν λιώσει ρίξτε το αλεύρι, ανακατέψτε και μετά ρίξτε την κρέμα γάλακτος.Αφήστε για λίγα λεπτά σε μέτρια ένταση,...