Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Πλένουμε πολύ καλά το κοτόπουλο.Το κόβουμε πρώτα σε λωρίδες και στην συνέχεια σε πολύ λεπτά κομμάτια.Το αφήνουμε σε ένα σουρωτήρι.Σε ένα μεγάλο γυάλινο μπολ βάζουμε το κοτόπουλο,το κρεμμύδι σε ροδέλες κι όλα τα υπόλοιπα υλικά μας. Σκεπάζουμε με διάφανη μεμβράνη και το αφήνουμε...