Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό μαζί με τη φλούδα μέχρι να μαλακώσουν, χωρίς να λιώσουν. Στη συνέχεια τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε λεπτές ροδέλες.Ζεσταίνουμε σε τηγάνι το βούτυρο και σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει. Ρίχνουμε και τα φρέσκα...