Για να φτιάξετε γκανάζ, ρίχνετε σε ένα μπολάκι κουβερτούρα σε κομμάτια και χλιαρό γάλα ή κρέμα γάλακτος. Ανακατεύετε συνεχώς μέχρι η γκανάζ να αποκτήσει λεία, ομοιόμορφη και γυαλιστερή δομή.
Το ταξίδι στα ωμοφαγικά σνακ συνεχίζεται! Αυτή τη φορά πρωταγωνιστεί το καροτάκι! Ένα πανεύκολο και υγιεινό γλυκάκι που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους! Αυτά τα τρυφάκια καρότου είναι τόσο υγιεινά κ συνάμα νόστιμα! Καλή σας απόλαυση! Υλικά για 13 μπουκίτσες:1 φλ. καρότα,...