Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Σε μια μέτρια κατσαρόλα βράζετε το ρύζι μαζί με τέσσερα ποτηράκια του κρασιού νερό σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας συνέχεια να μην κολλήσει το ρύζι για 20 λεπτά τουλάχιστον. Σε ένα μπολ αναμιγνύετε το φρέσκο γάλα με την κρέμα γάλακτος και διαλύετε μέσα το κορνφλάουρ. Ανακατεύετε...