Ρυζόγαλο φόρμας με σταφίδες και κερασάκια μαρασκίνο

Ρυζόγαλο φόρμας με σταφίδες και κερασάκια μαρασκίνο

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Σε μια μέτρια κατσαρόλα βράζετε το ρύζι μαζί με τέσσερα ποτηράκια του κρασιού νερό σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας συνέχεια να μην κολλήσει το ρύζι για 20 λεπτά τουλάχιστον. Σε ένα μπολ αναμιγνύετε το φρέσκο γάλα με την κρέμα γάλακτος και διαλύετε μέσα το κορνφλάουρ. Ανακατεύετε...