Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Δοκιμάστε το με φρέσκο ψωμάκι Με άφθονο νερό πλένετε το μπρόκολο πολύ καλά. Αφαιρείτε τα φύλλα του.Το βράζετε σε κατσαρολάκι με νερό το οποίο φτάνει μέχρι την μέση του μπρόκολου, μέχρι να μαλακώσει για περίπου 10 λεπτά.Τα τοποθετείτε σε μία σαλατιέρα ή ένα μπολ και προσθέτετε το...