Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Τάρτα ροδάκινο χωρίς ζάχαρη Εύκολο γλυκό, χωρίς τις τύψεις! Madame Ginger Έχεις μια λιγούρα. Βαριέσαι να πας στο ζαχαροπλαστείο, άσε που θα φύγεις με 2 κούτες γλυκά (και άπειρες θερμίδες) μαζί σου. Θες κάτι απλό, γρήγορο, ελαφρύ, με 2-3 υλικά και κυρίως χωρίς τις τύψεις που...