Όταν φτιάχνετε σπιτικά κρουτόν, προτιμάτε το μπαγιάτικο ψωμί εάν σας έχει περισσέψει, γιατί έτσι τα κρουτόν γίνονται πιο τραγανά.
Κόβουμε το φιλέτο κοτόπουλο σε κύβους.
Αναμειγνύουμε τον κόλιαντρο με την Μουστάρδα και το μέλι.
Αλείφουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου.
Τα περνάμε σε σουβλάκια, μαζί με τα κομμάτια της ντομάτας.
Ψήνουμε σε δυνατή φωτιά στο μπάρμπεκιου ή στο γκριλ και μόλις γίνουν, περίπου σε 15 λεπτά, τα σερβίρουμε αμέσως.
Καλή σας όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.