Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Κόβουμε σε λωρίδες την σφολιάτα ,τις κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια ή ότι μέγεθος θέλουμε, βάζουμε από ένα κομμάτι παστουρμά, ένα κομμάτι τυρί και το κλείνουμε.Κάνουμε το ίδιο και με τα υπόλοιπα κομμάτια σφολιάτας. Χτυπάμε ελαφρώς τον κρόκο και αλείφουμε τα σφολιατάκια μας. Τα...