Ταλιολίνι με ψιλοκομμένο μοσχάρι και μανιτάρια

Ταλιολίνι με ψιλοκομμένο μοσχάρι και μανιτάρια

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Σε πλασοτέ κατσαρόλα ή σε βαθύ τηγάνι σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το μοσχάρι, χωρίς να το γυρίζουμε συνέχεια, για 6΄-7΄, να ψηθεί. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο να σοταριστούν για 2΄, να γυαλίσουν, και σβήνουμε με το κρασί.Αφήνουμε 1΄-2΄ να εξατμιστεί το αλκοόλ και...