Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σοτάρουμε σε λίγο λάδι για 2'-3' το ρύζι ανακατεύοντας για να μην καεί. Προσθέτουμε τον κύβο και νερό μέχρι να σκεπάσει το ρύζι τουλάχιστον 2 δάχτυλα. Το αφήνουμε να βράσει μέχρι να γίνει. Αν έχει σωθεί το νερό και θέλει λίγο ακόμα βράσιμο, προσθέτουμε λίγο νερό. Όταν είναι...