Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Οδηγίες Σε αντικολλητικό σκεύος σοτάρω σε 2 κσ λάδι τα κρεμμύδια (ξερό και φρέσκα) μέχρι να πιούν τα υγρά τους και να μαραθούν. Κατόπιν προσθέτω τα τεμαχισμένα μανιτάρια και το θυμάρι, αλατοπιπερώνω και σοτάρω σε μέτρια προς δυνατή φωτιά (7/9), ανακατεύοντας τακτικά, μέχρι να...