Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Βάζουμε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά προσθέτουμε μία κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και εκεί σωτάρουμε για δύο λεπτά τα θαλασσινά μας να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα.Στο ίδιο τηγάνι αφού αφαιρέσουμε τα θαλασσινά προσθέτουμε μία κουταλιά ελαιόλαδο και σωτάρουμε το...