Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Δροσερό τσάι με γεύση από φρέσκες φράουλες για όλες τις ώρες Βάζετε τα 2 φλιτζάνια νερό να βράσουν και κατεβάζετε από τη φωτιά.Ανακατέψτε το βραστό νερό μαζί με 1/2 φλιτζάνι νερό σε θερμοκρασία δωματίου, προσθέστε τα φακελάκια τσαγιού και αφήστε το για 10 λεπτά.Αφαιρέστε τα...