Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βήμα 1 Προθερμαίνω το φούρνο στους 160 C. Βήμα 2 Ανακατεύω τα στεγνά υλικά σε ένα μπολ (αλεύρι αμυγδάλου, κακάο, σόδα, αλάτι). Βήμα 3 Βάζω τα φοινίκια και το νερό στο μπλέντερ και τα αναμιγνύω μέχρι να γίνουν σαν πάστα. Βήμα 4 Την αναμιγνύω με τα υγρά συστατικά (αβγά, λάδι...