Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη βρώμη με τη ζάχαρη και το αλεύρι.2. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το μέλι, το μπέικιν πάουντερ και το νερό και προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο.3. Ρίχνουμε το μείγμα αυτό στο μπολ με τη βρώμη και ανακατεύουμε πολύ καλά.4. Βάζουμε κουταλιές από το...