Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά της ζύμης και ζυμώνουμε καλά μέχρι να έχουμε μια ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια (ίσως χρειαστεί να προσθέσουμε νερό ή αλεύρι ανάλογα, το βλέπουμε στην πράξη). Πλάθουμε την ζύμη σε μια μεγάλη μπάλα και την αφήνουμε να ξεκουραστεί όσο θα φτιάχνουμε...