Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Όταν είχα πρωτακούσει από καλή μου φίλη αυτό το μυστικό για κέικ (με ολόκληρο πορτοκάλι), εκτός από το ότι είχα εκπλαγεί (αφού αδυνατούσα να κατανοήσω πως γίνεται και προστίθεται κι η φλούδα του πορτοκαλιού στην ζύμη) είχα διατηρήσει κι επιφυλάξεις, μέχρι που το δοκιμάσω… Το...