Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Παίρνουμε τις φλούδες από του μανταρινιού, τις πλένουμε, τις στραγγίζουμε και τις κοπανίζουμε στο γουδί με λίγη ζάχαρη.Παίρνουμε τις φλούδες από του μανταρινιού, τις πλένουμε, τις στραγγίζουμε και τις κοπανίζουμε στο γουδί με λίγη ζάχαρη.Μετράμε δύο φλιτζάνια του τσαγιού και τα...