Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το κρεμμύδι και καβουρδιζουμε. Ρίχνουμε και λίγο αλάτι Όταν το κρεμμύδι μαραθεί και πάρει χρώμα ρίχνουμε το ρύζι και ανακατεύουμε να καβουρδιζωντε Κόβουμε το σολομό σε μικρά κομμάτια Προσθέτουμε το κρασί και ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι...