Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το κρεμμύδι και καβουρδιζουμε. Ρίχνουμε και λίγο αλάτι Όταν το κρεμμύδι μαραθεί και πάρει χρώμα ρίχνουμε το ρύζι και ανακατεύουμε να καβουρδιζωντε Κόβουμε το σολομό σε μικρά κομμάτια Προσθέτουμε το κρασί και ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι...