Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Βήμα 1 Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180° C.Βήμα 2 Βουτυρώνετε μια στρογγυλή φόρμα με τρύπα.Βήμα 3 Χτυπάτε με το μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη και το ξύσμα, μέχρι να αφρατέψει και προσθέτετε ένα- ένα τα αβγά.Βήμα 4 Ύστερα, ανακατεύετε μέσα με σπάτουλα τμηματικά το αλεύρι, τα...