Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι κοσκινισμένο μαζί με τα στέρεα υλικά και ύστερα προσθέτουμε και τα υγρά. Δουλεύουμε μέχρι να γίνει ένα μείγμα που να μπορούμε να δουλέψουμε στο χέρι. Αφήνουμε το μείγμα να ξεκουραστεί για 30 λεπτά στο ψυγείο. Ανοίγουμε ύστερα με τον πλάστη σε...