Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Webb Για τις κρέπες Σε ένα μπλέντερ βάζουμε όλα τα συστατικά (εκτός από το βούτυρο για το τηγάνι), και χτυπάμε για 10 δευτερόλεπτα. Αλλιώς μπορείτε να τα ανακατέψετε με ένα σύρμα σε ένα μπολ. Τοποθετούμε τη ζύμη από τις κρέπες στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον ή μέχρι και 48...