Μοσχαράκι κοκκινιστό τυλιγμένο σε μελιτζάνα

Μοσχαράκι κοκκινιστό τυλιγμένο σε μελιτζάνα

Από την ιστοσελίδα
https://akispetretzikis.com/el/
Συγγραφέας
Άκης Πετρετζίκης
Απλώνουμε το κρέας σε ένα απορροφητικό χαρτί και με ένα δεύτερο κομμάτι χαρτιού πιέζουμε ελαφρά το κρέας ώστε να φύγει η παραπανίσια υγρασία. Βάζουμε μία κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε 150m L ελαιόλαδο και αφήνουμε να κάψει καλά. Ρίχνουμε το κρέας και του...