Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Βάλτε στην κατσαρόλα 4-5 κουταλιές ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρέας. Προσθέστε τα κρεμμύδια και τα καρότα κομμένα σε ροδέλες. Σοτάρετέ τα σε δυνατή φωτιά, χωρίς όμως να πάρουν χρώμα, και μετά σβήστε με το κρασί.Αφήστε για 3-4 λεπτά σε μέτρια φωτιά και προσθέστε 250 ml νερό, τον...