Κανταϊφένιες φωλιές με τραγανά καρύδια παγωτό καϊμάκι και σάλτσα φράουλας

Κανταϊφένιες φωλιές με τραγανά καρύδια παγωτό καϊμάκι και σάλτσα φράουλας

Από την ιστοσελίδα
http://www.eliasmamalakis.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Ανοίγετε το πακέτο κανταίφι και το απλώνετε με τα χέρια σας. Παίρνετε μια ποσότητα περίπου 60-70 γρ στο χέρι σας, την τραβάτε να γίνει μακρόστενη και στη συνέχεια την κάνετε στρογγυλή σαν σαλιγκαράκι. Την ακουμπάτε σε ένα ταψί και την πατάτε στο κέντρο για να κάνει ένα...