Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
1. Αφού πλύνουμε το αγγούρι με τη φλούδα του, το τρίβουμε σε χοντρό τρίφτη. Το αφήνουμε, πασπαλίζοντάς το με λίγο αλάτι, να σταθεί για 10΄, να «ιδρώσει». Το στύβουμε με τα χέρια, να φύγουν τα πολλά υγρά και να στραγγίσει καλά. Το τοποθετούμε σε σαλατιέρα.2. Καθαρίζουμε τα καρότα...