Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Πλένουμε τον αρακά με κρύο νερό μέσα σε ένα σουρωτήρι μέχρι να σταματήσει να βγάζει χρώμα και τον στραγγίζουμε καλά. Αφήνουμε στην άκρη μέχρι να τον χρειαστούμε. Βάζουμε στη φωτιά μία μεγάλη κατσαρόλα και σοτάρουμε το μπέικον μέχρι να βγάλει το λίπος του. Προσθέτουμε το...