Χοιρινά φιλετάκια μαγειρεμένα με χυμό ροδιού

Χοιρινά φιλετάκια μαγειρεμένα με χυμό ροδιού

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ανδρέας Λαγός
Κόβετε σε φιλετάκια το ψαρονέφρι, το στεγνώνετε καλά με χαρτί κουζίνας, πασπαλίζετε με αλάτι, πιπέρι και κρατάτε στην άκρη.Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε μεγάλο τηγάνι, προσθέτετε το κρεμμύδι, το σκόρδο, την πιπεριά, σοτάρετε για 2-3 λεπτά να μαλακώσουν ελαφρώς και βάζετε στο τηγάνι...