Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για τα ψωμάκια Ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από το γάλα σε ένα μεγάλο μπωλ. Προσθέτουμε το γάλα σιγά σιγά και φτιάχνουμε την ζύμη μέχρι να μην κολλάει στα τοιχώματα και στα χέρια μας. Προσθέτουμε αλεύρι αν χρειαστεί. Αφήνουμε την ζύμη σκεπασμένη με πετσέτα για μια ώρα να...