Χοιρινή Πανσέτα με Μουστάρδα και Λεμόνι

Χοιρινή Πανσέτα με Μουστάρδα και Λεμόνι

Από την ιστοσελίδα
https://www.tasty-guide.gr/
Συγγραφέας
TASTY-GUIDE TEAM
Ανακατέψτε σε ένα μπολ 100 ml ελαιόλαδο με το ξύσμα λεμονιού, τη μουστάρδα, το μέλι, το κρασί και τα φρέσκα μυρωδικά ψιλοκομμένα.Περιχύστε τη χοιρινή πανσέτα με τη μαρινάδα και αφήστε τη στο ψυγείο για 4-5 ώρες το λιγότερο (12 ώρες αν έχετε χρόνο).Βάλτε τα μετά σε ένα ταψί,...